AFFILIATE PROGRAMMA


Home » Affiliate Programma | meld je nu aan!

MET SLECHTS EEN HAP PLANKTON WERK JE RUIM EEN MILJARD GEZONDE PLANTEN NAAR BINNEN.

Wij cultiveren 's-Werelds beste kwaliteit organische micro Algen grootgebracht ( in 130.000 jaar oud oerwater ) op Hollandse bodem. Onze 100% natuurlijk Plant Power [ Capsules | Poeder | Vlokken ] bevatten minstens 60 voedingsstoffen of bouwstenen daarvoor.

Er bestaat geen andere natuurlijke voeding of supplement van gelijke omvang. Door terug te gaan naar de bron, bijvoorbeeld door Umami Omega 3-rijke algenpoeder aan een vegetarische spaghettischotel toe te voegen, hoeven in de toekomst geen bedreigde vissen meer uit zee te worden gehengeld.

Meld je nu aan om deel te nemen aan ons Affiliate partner programma! Wij aanbidden onze Affiliate partners en behandelen ze met de liefde en respect die ze verdienen!Eerlijke Commissies
Op ieder verkocht Plant Power supplement verdien je 15% commissie, met een gegarandeerde betaling. De tarieven veranderen niet, dus je weet altijd wat je kunt verwachten. Om jouw commissie te optimaliseren creëren we ook 1 jaar cookies voor al jouw leads. Zodra jouw bezoeker op een van jouw links klikt, register wij dat en als zij dan binnen een jaar overgaan tot een aankoop, keren wij jou jouw commissie uit.

Maar dat is niet alles wat we jou aanbieden, lees daarom alles over Levenslange Commissies :-)

Levenslange Commissies
Hoe koppelt Lifetime Commissions een klant aan jou, onze Affiliate partner? Een klant kan alleen gekoppeld worden aan één Affiliatie partner.

1. Wanneer een klant op de verwijzings-URL van een Affiliate partner klikt en een aankoop doet op onze website, wordt de klant gekoppeld aan de desbetreffende Affiliate partner.

2. Wanneer de klant terugkeert voor een vervolgbestelling op onze website, dan ontvangt de gekoppelde Affiliate partner commissie, ook al bezoekt de klant onze website zonder gebruik te maken van de verwijzings-URL van de Affiliate partner.

3. Wanneer de klant een bestelling doet ( ingelogd ) gebruiken we het eerder opgeslagen WordPress gebruikers ID, en ontvangt de gekoppelde Affiliate partner commissie.

4. Wanneer de klant een gast bestelling doet ( niet ingelogd ), gebruiken we het e-mailadres wat de klant altijd moet invullen bij een bestelling, en ontvangt de gekoppelde Affiliate partner commissie.

Bovendien, als de klant ooit een ander e-mailadres gebruikte tijdens een aankoop (ingelogd) of wijzigt het e-mailadres van hun WordPress-profiel, dan wordt het nieuwe e-mailadres ook opgeslagen bij de gekoppelde gegevens van Affiliate partner. Dit zorgt ervoor dat als de klant ooit een aankoop doet tijdens het uitloggen, de gekoppelde Affiliate partner nog altijd commissie ontvangt bij verkoop.


Aanvraag en volgsysteem
We kijken uit naar je aanmelding. We vragen je om een aantal gegevens en vervolgens nemen wij binnen een etmaal contact met je op. Ons systeem biedt je nauwkeurige en dynamische - real time - statistieken die je precies laten zien hoe jouw promoties presteren, het aantal conversies en niet onbelangrijk de daaraan gekoppelde opbrengsten voor jou.


Een toegewijde Klantenservice (With Lots Of Love!)
Toewijding en respect zijn voor de teamleden van PlanktonHolland een kernwaarde. Vol passie doen wij dat wat nodig is om onze Affilate partners te ondersteunen. Heb je specifieke wensen, geef even een belletje of stuur ons een mailtje en wij zetten onze schouders eronder.

Dat geldt ook voor de klant, in dit geval de consument. In alle gevallen wordt de consument in de watten gelegd, en komen wij onze afspraken na!

Kortom zowel jij de Affilate partner, en natuurlijk ook de consument worden als een koning behandeld. Heb jij er ook zin in? Meld je dan nu aan, wij zien je graag aan de binnenkant!

[ terms & conditions ]