Betalen

VEILIG BETALEN | SLL SECURE CONNECTION

Is PlanktonHolland PCI en SSL-compliant? Ja, PlanktonHolland is gecertificeerd Level 1 PCI DSS en SSL-compliant.

PCI DSS staat voor Payment Card Industry Data Security Standard en SSL voor Secure Sockets Layer. SSL neemt jouw gegevens ( zoals creditcardgegevens en wachtwoorden ) en versleuteld de data zodat deze alleen voor jou en ons leesbaar is.

SSL-certificaten zijn voorzien van informatie over de authenticiteit en de identiteit van een persoon, bedrijf of website. Je kunt deze informatie bekijken door te klikken op het hangslot symbool(tje) voor het URL in de browser.

betalen bankoverschrijving

BANKOVERSCHRIJVING

Als je je bestelling wilt afrekenen door middel van een bankoverschrijving , dan is dat natuurlijk mogelijk.

Je plaatst jouw bestelling en op de Checkout Pagina van onze WebWinkel geef je aan door middel van een bank overschrijving te willen betalen. Wanneer je jouw bestelling plaatst, zie je de details van de PlanktonHolland bankrekening in je browser en ontvang je een bevestiging via e-mail.

Zodra we het bedrag ontvangen hebben ronden we de bestelprocedure af en gaan over tot verzending.
Houd er rekening mee dat het een paar dagen kan duren voordat internationale transacties verwerkt zijn door de bank.

betalen credit cards

CREDIT CARD

Het is mogelijk om producten in onze WebWinkel af te rekenen zonder een PayPal-rekening.

Als je wilt betalen met jouw Credit Card, kies dan Credit Card / PayPal als betaalmethode op de Checkout Pagina van onze WebWinkel. Wanneer je jouw bestelling plaatst , wordt je doorgestuurd naar een betaalsite PayPal. Kies " Ik heb geen PayPal-rekening " , vul jouw persoonlijke gegevens in en volg je de instructies van Paypal op.

In sommige landen is het niet mogelijk met creditcard te betalen zonder een PayPal-rekening.

betalen PayPal

PayPal

Je plaatst jouw bestelling en op de Checkout Pagina van onze WebWinkel geef je aan door middel van jouw PayPal-rekening te willen afrekenen. Je wordt doorgestuurd naar de betaalsite PayPal.

Log in op jouw PayPal-account met jouw e-mailadres en wachtwoord. Hierna volg je de instructies van PayPal op.

betalen ideal

IDEAL

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee Nederlandse consumenten kunnen betalen.

Je plaatst jouw bestelling en op de Checkout Pagina van onze WebWinkel geef je aan met iDEAL te willen betalen. Je selecteert jouw bank. Je komt direct in het internetbankieren van jouw bank en logt in op de voor jouw bekende manier. De gegevens van jouw betaling zijn al ingevuld en je keurt de betaling goed. Jouw bank toont direct een bevestiging van de betaling. Je keert terug naar onze WebWinkel.

betalen bunq

BUNQ

Bunq is de eerste mobile only bank van Nederland, waarmee Nederlandse consumenten kunnen afrekenen.

Je plaatst jouw bestelling en op de Checkout Pagina van onze WebWinkel geef je aan met Bunq te willen betalen. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. Je autoriseert de betaling met de Bunq-app via je smartphone of tablet. Het bedrag wordt dan afgeschreven van jouw betaalrekening en tot slot word je geïnformeerd dat je bestelling is betaald.

betalen giro pay

GIROPAY

GiroPay is een online betaalmiddel, waarmee Duitse consumenten kunnen afrekenen.

Je plaatst jouw bestelling en op de Checkout Pagina van onze WebWinkel geef je aan met GiroPay te willen betalen. Je selecteert jouw bank. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. Je autoriseert de betaling op dezelfde manier als bij intenetbankieren. Het bedrag wordt dan afgeschreven van jouw betaalrekening en tot slot word je geïnformeerd dat je bestelling is betaald.

betalen sofort banking

SOFORT

Sofort Banking is een online betaalmiddel, waarmee consumenten uit België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italië, Spanje en Frankrijk eenvoudig kunnen betalen.

Je plaatst jouw bestelling en op de Checkout Pagina van onze WebWinkel geef je aan met SOFORT Banking te willen betalen. Je selecteert jouw bank. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. Je autoriseert de betaling op dezelfde manier als bij intenetbankieren. Het bedrag wordt dan afgeschreven van jouw betaalrekening en tot slot word je geïnformeerd dat je bestelling is betaald.

betalen bancontact mister cash

BANCONTACT | MISTER CASH

Bancontact Mister Cash is een online betaalmiddel, waarmee Belgische consumenten kunnen afrekenen.

Je plaatst jouw bestelling en op de Checkout Pagina van onze WebWinkel je geef je aan met Bancontact Mister Cash te willen betalen. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. Je autoriseert de betaling op dezelfde manier als bij intenetbankieren. Het bedrag wordt dan afgeschreven van jouw betaalrekening en tot slot word je geïnformeerd dat je bestelling is betaald.

Winkelwagen
Scroll naar top