DUURZAME VERPAKKING

duurzame verpakking glas

duurzaAM Product

Plant Power Supplementen van PlanktonHolland zijn unieke producten gebaseerd op pure Marine Phytoplankton algen. Wij kweken de wonderlijke minuscule plantjes, op milieuvriendelijke wijze, op Hollandse bodem. Vanaf nu bieden wij onze producten ook aan in een nóg meer duurzame - hervulbare - verpakking van Violet Glas: omdat het beste uit de natuur de beste verpakking verdient!

unieke kenmerken

Het geheel plantaardige Marine Phytoplankton kenmerkt zich door een combinatie van kwaliteiten die in geen enkel ander voeding terug te vinden is. Bovendien staat het al vanaf het ontstaan van onze planeet aan het begin van de voedselketen.

Onze Plant Power supplementen bevatten tenminste 50 bouwstenen waaronder, essentiële Omega-3 EPA fosfolipide vetzuren, antioxidanten in de vorm van bijzondere pigmenten en nog veel meer.

Alleen de natuur en haar elementen doen het werk.

duurzaamheid centraal

Als producent staan wij voor duurzaamheid. Ons Plankton wordt grootgebracht in een beschermde omgeving met alleen daglicht en wordt uitsluitend ’s winters verwarmd. Marine Phytoplankton algen maken het mogelijk vetzuren te consumeren zonder het milieu en kwetsbare oceanen te schaden.

Bovendien verwerken wij ons plantaardige product vrijwel zonder energie te verbruiken. Inmiddels hebben wij bovendien ook voor onze verpakkingen nog een extra slag richting duurzaamheid gemaakt!

optimale conservering

We bieden onze Plant Power Supplementen nu aan in een verpakking van speciaal Miron Violet Glas. De glazen container waarborgt tevens de kwaliteit van producten die gevoelig zijn voor licht, vocht en warmte, zoals onze volledig natuurlijke voedingssupplementen.

Violet glas fungeert als een natuurlijk filter dat alleen het deel van (UVA + IR) zonlicht doorlaat. Dat verbetert en beschermt de kwaliteit van waardevolle en gevoelige organische stoffen.

het duurzame alternatief

Ons Marine Phytoplankton was al het aangewezen voedingssupplement voor wie een plantaardig product verkiest boven visolie en dierlijke eiwitten.

Door de invoering van onze nieuwe duurzame - hervulbare - verpakking van Violet Glas in combinatie met een navulling, is de milieubelasting van onze producten nog geringer. Dat maakt de Plant Power supplementen van PlanktonHolland in alle opzichten tot hét duurzame, plantaardige alternatief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven