violet glas duurzame verpakking
februari 28, 2017 kennismaking Geen reacties

DUURZAME VERPAKKING

PlanktonHolland-supplementen zijn unieke producten gebaseerd op pure Marine Phytoplankton algen. Wij kweken de wonderlijke minuscule plantjes, op milieuvriendelijke wijze, op Hollandse bodem. Vanaf nu bieden wij onze producten ook aan in een nóg meer duurzame verpakking van Violet Glas: omdat het beste uit de natuur de beste verpakking verdient!

UNIEKE KENMERKEN

Het geheel plantaardige Marine Phytoplankton van PlanktonHolland kenmerkt zich door een combinatie van kwaliteiten die in geen enkel ander voeding terug te vinden is. Bovendien staat het al vanaf het ontstaan van onze planeet aan het begin van de voedselketen.

Onze voedingssupplementen bevatten tenminste 60 bouwstenen waaronder, essentiële Omega-3 EPA fosfolipide vetzuren, antioxidanten in de vorm van bijzondere pigmenten en nog veel meer.

DUURZAAMHEID CENTRAAL

Als producent staan wij voor duurzaamheid. Ons Plankton wordt grootgebracht in een beschermde omgeving met alleen daglicht en wordt uitsluitend ’s winters verwarmd. Marine Phytoplankton maken het mogelijk vetzuren te consumeren zonder het milieu en kwetsbare oceanen te schaden.

Bovendien verwerken wij ons plantaardige product vrijwel zonder energie te verbruiken. Inmiddels hebben wij bovendien ook voor onze verpakkingen nog een extra slag richting duurzaamheid gemaakt!

OPTIMALE CONSERVERING

Omdat wij er alles aan doen om het milieu te sparen, bieden wij onze supplementen vanaf nu ook aan in speciaal hoogwaardig Miron Violet Glas. Alleen deze glassoort staat van oudsher bekend om zijn conserverende kwaliteiten.

Deze verpakking is milieuvriendelijk en waarborgt tevens de kwaliteit van producten die gevoelig zijn voor licht, vocht en warmte, zoals onze volledig natuurlijke voedingssupplementen.

HET DUURZAME ALTERNATIEF

Ons Marine Phytoplankton was al het aangewezen voedingssupplement voor wie een plantaardig product verkiest boven visolie en dierlijke eiwitten.

Door de toevoeging van onze nieuwe Violet Glazen verpakking is de milieubelasting van onze producten gering. Dat maakt de voedingssupplementen van PlanktonHolland in alle opzichten tot hét duurzame, plantaardige alternatief!

 

Written by Nannochloropsis