VALERIO BRASCHI

Valerio Braschi masterchef Italië

valerio braschi een groot talent

Valerio wordt in 1997 geboren in Cesena di Romagna, in de provincie Forlì-Cesena. Als een echte liefhebber van basketbal, voetbal en skiën wordt Valerio al op jonge leeftijd aangemoedigd door zijn broer en vader om zijn passie voor koken verder te ontwikkelen.

deelname aan masterchef italie

De jonge Romagne, geïnspireerd door Jamie Oliver en Igles Corelli wint de zesde editie van MasterChef Italia 2017. Hij is niet alleen de jongste MasterChef van Italië. Hij is ook de Jongste winnaar Wereldwijd die deze verdienstelijke titel mag dragen.

Alles zonder ooit te botsen met de andere concurrenten, dit in tegenstelling tot de deelnemende vrouwen Cristina Nicolini en Gloria Enrico die in deze editie agressiever zijn dan ooit. Zijn tranen komen slechts eenmaal tijdens het hele programma en dat is op het verdrietige moment dat zijn vriend Michele Ghedini de keuken van MasterChef Italia 6 verlaat.

Tijdens zijn deelname aan het programma toont de bruisende Valerio Braschi een grote verbeeldingskracht, dat blijkt uit zijn originele creaties. Zijn mateloze nieuwsgierigheid, vindingrijkheid, lef en vertrouwen, blijken de juiste ingrediënten te zijn om deze competitie te winnen.

Met zijn sterk gevoel voor humor wordt hij gewaardeerd door de meerderheid van het MasterChef publiek. De vier Juryleden lijken vooral dol op Valerio zijn aanstekelijke glimlach.

een schuim van plankton

Met zijn Starter “De Zee", een schuim van Plankton gemaakt en verrijkt met sashimi gerookte coquilles en cramble cacao, weet Valerio Braschi de Jury voor zich te winnen.

TRATTORIA FERRAMENTA

Een van de oudste trattoria's in Italië op het historische Piazza Ganganelli in Santarcangelo di Romagna. In feite was het het jaar 1850 toen de Trattoria del Commercio haar deuren opende.

Noch industrieel, noch vintage noch shabby-chic: Ferramenta volgt geen enkele esthetische tendens simpelweg omdat het zijn eigen, originele en rijk aan natuurlijke authentieke charme creëert. Elk detail binnen de oude muren van Ferramenta is aangenaam, smakelijk en toegankelijk.

Ferramenta is ook een winkel met levensmiddelen uit eigen productie.

Geconserveerde producten, van fruit op siroop tot groenten, visproducten, specerijen, gedroogde groenten, verschillende kruiden, extra vergine olijfolie, azijn van welke aard dan ook, en een belangrijke collectie augurken.

Gragnano pasta, koffiebonen en gemalen koffie, wijnen, dranken en sappen, meestal biologisch, behoren tot het bijzondere assortiment

Valerio Braschi winnaar masterchef
plankton schuim Valerie Braschi masterchef
Italië Valerio Braschi in de keuken
Valerio Braschi ferramenta Italië
in de keuken met Valerio Braschi
amuse plankton valerio braschi

ambassadeur

Met Valerio Braschi, een bron van spannende en opwindende ideeën, wil Ferramenta het concept van een goede toegankelijke keuken versterken en uitbreiden naar alle sectoren van de gastronomie.

Valerio is ambassadeur van PlanktonHolland, daar zijn we trots op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven