GALSTENEN

galstenen galblaasreiniging andreas moritz

Andreas Moritz

Zoals je na het lezen van dit boek zult begrijpen, vormen galstenen in de lever de belangrijkste belemmering voor het behoud van een goede gezondheid, jeugdigheid en vitaliteit.

"in de ongeveer 35 jaar waarin ik de praktijk van de natuurlijke geneeskunde heb beoefend, heb ik duizenden mensen gezien. Zij leden aan allerlei chronische aandoeningen en ik kan getuigen dat zonder zonder uitzonderingen ieder van hen een aanzienlijke hoeveelheid galstenen in hun lever hadden."

BESCHIKBAARHEID VOEDINGSSTOFFEN

Je lichaam is als levende aarde. Als het lichaam voldoende mineralen en spoorelementen heeft om mee aan de slag te gaan is het in staat om je te voeden en alles te produceren wat je nodig hebt om te leven en te groeien.

Deze essentiële stoffen kunnen echter snel uitgeput raken als je er via je voedsel niet genoeg van binnenkrijgt. Eeuwenlang continu gebruik van dezelfde landbouwgronden heeft tot voedingsmiddelen geleid die ernstige tekorten aan bepaalde voedingsstoffen vertonen.

De situatie is met de opkomst van kunstmest, die gewassen dwingt om sneller te groeien zonder acht te slaan op de beschikbaarheid van voedingsstoffen, verergerd.

uitputting van de bodem

Wanneer de hoeveelheid mineralen en spoorelementen in het lichaam opraakt worden belangrijke functies niet langer ondersteund of raken verzwakt. Ziekte gaat meestal gepaard met een gebrek aan een of meer van deze belangrijke stoffen. Vanwege de huidige onnatuurlijke situatie van minerale uitputting van onze bodem en daarmee van ons lichaam kan het nuttig zijn om mineralen supplementen te nemen.

De hamvraag is dan of de mineralen die bij natuurvoedingswinkels en drogisterijen verkocht worden in staat zijn om de mineralenvoorraad in de lichaamscellen aan te vullen.

Het antwoord is: hoogstwaarschijnlijk niet!

Mineralen zijn doorgaans verkrijgbaar in drie basisvormen: capsules, tabletten en colloïdaal mineraalwater. Voordat de bodem uitgeput raakte, waren plantaardige voedingsmiddelen de ideale leveranciers van mineralen.

fytoplankton

Gelukkig zijn er enkele van nature voorkomende voedingsmiddelen die nog steeds extreem rijk aan mineralen zijn.

Fytoplankton (zie productinformatie achter in het boek) geldt als een van de beste.Fytoplankton, wat de kleinst mogelijke microalgen in de oceaan zijn, is het voedsel van de grootste en langst levende dieren en vissen ter wereld.

Hierbij kan je denken aan de blauwe vinvis, de Groenlandse walvis, de baleinwalvis, de grijze walvis en de bultrugwalvis.

Fytoplankton heeft het unieke vermogen om zonlicht, ruwe anorganische mineralen en kooldioxide in voedsel voor een buitengewoon groot aandeel levende wezens om te zetten.

Het is volgens een groot aantal onderzoeken ook de rijkste bron van essentiële vetzuren op aarde.

omega-3 bron

Het is een veel betere bron van Omega-3 vetzuren dan bijvoorbeeld vis en schaaldieren, visolie of krilolie. Fytoplankton bevat meer dan 90 geïoniseerde mineralen en spoorelementen en zit vol met energierijke super-antoxidanten, vitaminen en eiwitten in microscopische vorm.

Fytoplankton wordt als een van de meest complete voedingsmiddelen op aarde beschouwd. Het is een heel klein plantje (ongeveer ter grootte van een rode bloedcel), waardoor het snel op celniveau wordt opgenomen. Fytoplankton wordt als een onbewerkt voedingsmiddel beschouwd.

Auteur Andreas Moritz
Titel De wonderbaarlijke lever- en galblaasreiniging.
Uitgeverij Succesboeken.nl
ISBN 9789492665089

# Met dank aan Succesboeken voor de verwijzing, in de Nederlandse uitgave/herdruk.

.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven