+31 (0)88 000 1900
+31 (0)6 111 88 261
BIJ € 59,00 GRATIS VERZENDING

KRAAMKAMER


Home » Kraamkamer Plankton Algen

Wij cultiveren 's-Werelds beste kwaliteit organische micro Algen grootgebracht op Hollandse bodem. Op 90 meter onder de kraamkamer beschikken de Wonderlijk Marine Phytoplankton (Nannochloropsis Gaditana) micro Algen over zilt Oerwater, tijdens de IJstijd 130.000 jaar geleden, veilig opgeborgen voor nu.

Gegarandeerd zuiver en het neusje van de zalm voor de plantaardige micro Algen. Onze dagelijkse missie is om eerlijke, duurzame Oergezonde en functionele producten te ontwikkelen.

DE NATUUR DOET HAAR WERK

Het gehele jaar worden de Marine Phytoplankton Algen in de kraamkamer, in bassins, binnenshuis grootgebracht aan de rand van de Oostvaardersplassen. De natuur en haar elementen doen het werk. De micro Algen hebben voldoende aan het daglicht en geen verwarming, anders dan alleen tijdens de wintermaanden zodat het niet bevriest.

Het pure Pleistoceen Oerwater, het tot in detail uitgekiende groeiproces, de inspirerende omgeving en bezieling van het gehele team maken daarom het absolute verschil.


R&D EN VOEDSELVEILIGHEID

Het wetenschappelijk team waaronder PhD microbiologen, hebben meerdere jaren ervaring in het optimaliseren van de groei, de kwaliteit en toepassingen van de Marine Phytoplankton Algen. 

De micro Algen zijn ISO 22000 (Food Safety Management Systems) HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en GMP+(Good Manufacturing Practice) gecertificeerd.


ONTDEK DE OOSTVAARDERSPLASSEN

Van de Oostvaardersplassen is er maar één in Nederland. Sterker nog: in heel Europa is er geen gebied dat met de Oostvaardersplassen te vergelijken valt. Ver verstopt in zuidelijk Flevoland schiep de natuur een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen. Maak kennis met het Nederland van duizenden jaren geleden.

De Oostvaardersplassen, naast de kraamkamer, vormen het grootste moerasgebied van Nederland. De natuur heeft hier vrij spel. Ontelbare vogels hebben bezit genomen van het gebied. Vooral in de winter is dat een spectaculair gezicht. De honderden Heckrunderen, konikpaarden en edelherten geven het gebied een haast on-Hollandse aanblik.