kraamkamer plankton algen kwekerij

Kraamkamer Plankton Algen

Wij cultiveren 's-Werelds beste kwaliteit organische Marine Phytoplankton Nannochloropsis Gaditana algen grootgebracht op Hollandse bodem. Op 80 meter onder de kraamkamer beschikken de Wonderlijke microalgen over zilt Oerwater, tijdens de IJstijd 130.000 jaar geleden, veilig opgeborgen voor nu.

Gegarandeerd zuiver en het neusje van de zalm voor de plantaardige microalgen. Onze dagelijkse missie is om eerlijke,en duurzame functionele producten te ontwikkelen.

DE NATUUR DOET HAAR WERK

Het gehele jaar worden onze microalgen, in bassins, binnenshuis grootgebracht aan de rand van de Oostvaardersplassen. De natuur en haar elementen doen het werk. De plantjes hebben voldoende aan het daglicht en geen verwarming, anders dan alleen tijdens de wintermaanden zodat ze niet bevriezen.

KWALITEIT GEGARANDEERD

Dit maakt het product duurzaam maar geeft ook de microalgen de gelegenheid op een zo natuurlijk mogelijk wijze te groeien. Het pure Pleistoceen Oerwater, het tot in detail uitgekiende groeiproces, de inspirerende omgeving en bezieling van ons gehele team maken juist daarom het absolute verschil.

kraamkamer onderzoek plankton monsters
kraamkamer monster nannochloropsis gaditana microalgen
kraamkamer analyse plankton monsters

R&D EN VOEDSELVEILIGHEID

Ons wetenschappelijk team waaronder PhD microbiologen, hebben meerdere jaren ervaring in het optimaliseren van de groei, de kwaliteit en toepassingen van de Marine Phytoplankton algen.

De microalgen zijn ISO 22000 (Food Safety Management Systems) HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) GMP+ (Good Manufacturing Practice) en de poeder en vlokken ook KOSHER gecertificeerd.

ONTDEK DE OOSTVAARDERSPLASSEN

Van de Oostvaardersplassen is er maar één in Nederland. Sterker nog: in heel Europa is er geen gebied dat met de Oostvaardersplassen te vergelijken valt. Verstopt in zuidelijk Flevoland schiep de natuur een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen. Maak kennis met het Nederland van duizenden jaren geleden.

De Oostvaardersplassen, naast de kraamkamer, vormen het grootste moerasgebied van Nederland. De natuur heeft hier vrij spel. Ontelbare vogels hebben bezit genomen van het gebied. Vooral in de winter is dat een spectaculair gezicht. De honderden Heckrunderen, konikpaarden en edelherten geven het gebied een haast on-Hollandse aanblik.

Winkelwagen
Scroll naar boven